Slide 5 of 5.

Az Agárdi Fürdő gyógyászati akciója nyugdíjasok számára

Nyugdíjasok figyelem!

220 Ft-ért a FELÚJÍTOTT Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőben?

Igen!

Az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdő az alábbi kedvezményt ajánlja az Ön számára:

  1. szeptember 1-től 2016. december 23-ig a fürdő TB által támogatott balneoterápiás gyógykezeléseit (medencefürdő, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs) ismét különös kedvezménnyel és pihentetően komfortos környezetben nyújtjuk Fejér megye nyugdíjasai számára. Abban az esetben, ha a maximálisan igényelhető, 60 db kezelést igényli, úgy a 24.000-27.000Ft helyett most 13.200Ft-ért (220 Ft / kezelés) veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Mit kell tennie?

  1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót reumatológiai szakrendelésre!
  2. Keresse fel az ország bármely reumatológusát és írassa ki a 60 kezelést az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőbe (megjegyzés: a fürdő rendelkezik reumatológiai szakrendeléssel, időpont egyeztetés minden hétköznap 13.00-15.00 óra között a 22/579-248-as telefonszámon)
  3. A kiírt kezelésekkel jelentkezzen a fürdő recepcióján és regisztráltassa magát a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.30-15.00 között személyesen)!
  4. Végezetül élvezze a fürdő kényeztető és regeneráló gyógyszolgáltatásait!

Fontos tudnivalók:
– A kezelés regisztrációja 2016. szeptember 1-től kell, hogy történjen. A kedvezmény első és utolsó napján jelentkezőknek is jár a kedvezmény, függetlenül attól, hogy a kezeléseket korábban írta ki az orvos (lényeg, hogy érvényes legyen a beutaló), vagy majd csak a kedvezmény utáni időszakban járja le a kezeléseket.

– A 60 kezelés 4X15 kezelésből áll (egy nap 4 féle kezelés – medencefürdő + 3 kezelés- 15 alkalommal)

– A napi 4 db kezelés egyike minden esetben a medencefürdő (01)

– a gyógykezelések hétköznap, 8.05-16.35 között vehetők igénybe

A beutalók minden esetben (háziorvosi és reumatológusi) 30 naptári napig érvényesek, a kezeléseket pedig azok megkezdésétől számítva 56 naptári napon belül le szükséges járni!

– Az akció keretén belül kizárólag kórházi igazolás vagy kontra indikációs okok előfordulása esetén áll módunkban pénzvisszafizetéssel és/vagy kezeléspótlással élni!

– A kedvezmény csak érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett igényelhető

Szeretettel várjuk!

gyógyászati agárd 2016 szept.cdr

Vélemény, hozzászólás?

Megszakítás