Slide 5 of 5.

Tájékoztatás kedvezményes barnakőszén vásárlásával kapcsolatban

A Belügyminisztérium tájékoztatást adott ki a lakossági barnakőszén megrendelések lehetőségeiről  és az aktuális árakról . 

lakossági  megrendelések  teljesítésére az állami tulajdonban  lévő ORMOSSZÉN   ZRT. jelölték ki . 

A lakosság   részére az ORMOSSZÉN ZRT .  webáruházat hozott létre , amely elérhető az interneten az alábbi  weboldalon :

https://hazaiszen.hu

A fenti weboldalon a lakossági megrendeléseket a regisztrációt követően  ugyanúgy lehet intézni  , mint  bármely más webáruházban . 

Az Önkormányzat   segítséget szeretne nyújtani  azon személyeknek , akik nem rendelkeznek internetes  eléréssel  és  rokon ,ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén  megrendelés lebonyolításához .Ezek  a  lakosok  az Önkormányzat  ügyintézőjének segítségével tudnak  megrendelést leadni . Fontos  hangsúlyozni , hogy az Önkormányzat  csak közvetítői feladatot lát el  a megrendelés továbbításában , a megrendelt  szén kiszállításában  és az áru  ellenértékének  kifizetésében nincs szerepe . 

A megrendelés  lebonyolítása érdekében  készült egy  megrendelőlap  , amely a web oldalon az alábbi  útvonalon érhető el : 

Árak / Önkormányzati megrendelőlap magánszemélyeknek .

A lakosok a megrendelés  lebonyolításában segítséget  a Rácalmási Szociális Központtól  (2459  Rácalmás , Széchenyi t. 19.) ügyfélfogadási időben  -hétfőn 8.00-12.00 óráig  , szerdán 8.00-17.00 óráig és pénteken 8.00-12.00 óráig – személyesen  és   vagy  telefonon  a  25-507-068   számon kaphatnak .  

Rácalmás , 2023. március  6.

Schrick István
polgármester 

Megszakítás