Slide 5 of 5.

07.01. – 08.31. – NYÁRI DIÁKMUNKA LEHETŐSÉG

NYÁRI DIÁKMUNKA LEHETŐSÉG RÁCALMÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNÁL

Tájékoztató a „Nyári diákmunka 2019.” munkaerő-piaci programról

A program a fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére az előző években indított „Nyári diákmunka” program tapasztalatait felhasználva ismét meghirdetésre kerül.

 A program célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik:

– nappali tagozaton tanuló diákok,

– a program kezdő időpontjában idősebbek 16 évnél, de a program befejezésekor sem töltik még be a 25. életévüket,

– közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket,

– foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

 Foglalkoztatás időtartama: 2019. július 01. és 2019. augusztus 31. közötti időszak, napi munkaidő 6 óra, munkabér a minimálbér időarányos része.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál (kirendeltségén) közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell a munkaviszony kezdete előtt a kirendeltségre befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

 

További információ, jelentkezés személyesen, ügyfélfogadási időben a Rácalmási Polgármesteri Hivatalban vagy telefonon a 25/517-863 telefonszámon.

 

Várjuk a diákok jelentkezését !

 

Vélemény, hozzászólás?

Megszakítás