Slide 5 of 5.

Települési energiastratégia nyilvános konzultációja

Tisztelt Lakosság!

Rácalmás Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívjuk a települési energiastratégia 2016. október 19-én megrendezésre kerülő, nyilvános konzultációjára. A középtávú energiastratégia az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok segítségével megvalósuló, „Együttműködésen alapuló innovatív szolgáltatásfejlesztés az energiatudatosság növelése és a megújuló energiák elterjesztése érdekében” elnevezésű projekt (HU11-0006-A1-2013) keretében készül el.

A lap alján középen, a csatolmányok között megtalálja az Energiastratégia fejlesztési javaslatait, továbbá a Megvalósítási tervet, amely a konkrét, rövidtávon megvalósítható intézkedéseket listázza.

Az itt megtalálható dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeit 2016. október 25-ig megküldheti írásban a [email protected] e-mail címre a dokumentumok között megtalálható excel-tábla szerinti sablon kitöltésével.

A Polgármesteri Hivatalban 2016. október 19-i fórumon pedig személyesen is megoszthatja javaslatait, felteheti kérdéseit a stratégia alkotóinak.

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:
Rácalmás Város Önkormányzat

1. eszrevetelek_sablon
2. megvalositasi-terv_tarsadalmi-egyeztetesre
3. racalmas-helyi-energiastrategia-2017-2021
4. racalmas-meghivo-melleklet

Vélemény, hozzászólás?

Megszakítás