Slide 5 of 5.

Fejér megyei nyugdíjasok figyelem!

ÚJRAINDÍTJUK AKCIÓNKAT AZ AGÁRDI GYÓGY-, ÉS TERMÁLFÜRDŐBEN!

 

2018 szeptember 3-tól 2018. december 21-ig a fürdő TB által támogatott balneoterápiás gyógykezeléseit (medencefürdő, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs) ismét különös kedvezménnyel és pihentetően komfortos környezetben nyújtjuk Fejér megye nyugdíjasai számára. Abban az esetben, ha a maximálisan igényelhető, 60 db kezelést  igényli, úgy a 27.000-30.000Ft helyett most  14.000Ft-ért (233 Ft / kezelés) veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Mit kell tennie?

  1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót reumatológiai szakrendelésre!
  2. Keresse fel az ország bármely reumatológusát és írassa ki a 60 kezelést az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdőbe (megjegyzés: a fürdő rendelkezik reumatológiai szakrendeléssel, időpont egyeztetés minden hétköznap 13.00-15.00 óra között a 22/579-248-as telefonszámon)
  3. A kiírt kezelésekkel jelentkezzen a fürdő recepcióján és regisztráltassa magát a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.30-15.00 között személyesen)!
  4. Végezetül élvezze a fürdő kényeztető és regeneráló gyógyszolgáltatásait!

Fontos tudni valók:                                                                                                                         – A kezelés regisztrációja 2018. szeptember 3-tól kell, hogy történjen. A kedvezmény első és utolsó napján jelentkezőknek is jár a kedvezmény, függetlenül attól, hogy a kezeléseket korábban írta ki az orvos (lényeg, hogy érvényes legyen a beutaló), vagy majd csak a kedvezmény utáni időszakban járja le a kezeléseket.

– A 60 kezelés 4X15 kezelésből áll (egy nap 4 féle kezelés – medencefürdő + 3 kezelés- 15 alkalommal).

– A napi 4 db kezelés egyike minden esetben a medencefürdő (01).

– A gyógykezelések hétköznap, 8.05-16.35 között vehetők igénybe.

A beutalók minden esetben (háziorvosi és reumatológusi) 30 naptári napig érvényesek, a kezeléseket pedig azok megkezdésétől számítva 56 naptári napon belül le szükséges járni!

– Az akció keretén belül kizárólag kórházi igazolás vagy kontra indikációs okok előfordulása esetén áll módunkban pénzvisszafizetéssel és/vagy kezeléspótlással élni!

– A kedvezmény csak érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett igényelhető!

Szeretettel várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Megszakítás